Fetele Norocoase sunt alese “pe spranceana”

 Felul cum ne machiem, ne pensam si ne aranjam parul este foarte important si trebuie sa tina cont de trasaturile fetei daca vrem sa obtinem un rezultat reusit;)) Altfel, am putea sa ne “slutim”, iar cu sprancenele si parul nu e de gluma, dupa cum cred ca stiu toate cititoarele de forum. Astazi m-am hotarat sa discut despre metode corecte de pensare asa incat cele care fac acest lucru acasa sa aiba niste repere de baza.

Sprancenele pensate corect contribuie la armonia trasaturilor fetei asa ca sa luam aminte, dragi cititoare de forum!;)) In primul rand, daca vrem sa ne modificam forma sprancenelor, trebuie sa avem un pic de rabdare si sa le lasam sa creasca minim o luna. Stiu ca e mult, insa odata ce aceasta perioada a trecut, se poate face treaba buna.

Totul incepe cu stabilirea celor trei puncte cheie ale sprancenei. Pentru gasirea primului punct, trebuie sa trasam o linie imaginara (cu ajutorul unei pensule tinute vertical) determinata de coltul exterior al gurii si coltul intern al ochiului. Aici este locul unde ar trebui sa inceapa spranceana. Al doilea punct e dat de linia trasa pe diagonala intre baza nasului si partea exterioara a irisului, atunci cand privim inainte. Acesta marcheaza locul maxim de curbura format de spranceana. Cel de-al treilea punct indica unde ar trebui sa se termine sprancenele si e dat de linia formata intre nara si coltul exterior al ochiului. Odata identificate aceste trei “repere”, cititoarele de forum pot trece la pensatul in sine.

Nu va grabiti, utilizati penseta pentru fiecare zona pe rand, fara a smulge mai multe fire deodata. Pentru zona dintre punctul unu si punctul doi, periati sprancenele in sus, pentru a ridica firele lungi si vizibile. Tundeti-le folosind o forfecuta cu varful orientat spre nas. Pentru portiunea a doua, dragi cititoare ale forumului, periati spranceana in jos si tundeti varfurile la fel ca si la cea precedenta. Acum puteti incepe sa pensati, incercand sa pastrati cat mai mult grosimea naturala a sprancenei. Asadar, eliminati doar puful din jurul acesteia, urmarind conturul ei natural. La final, dupa ce v-ati asigurat ca ambele sprancene sunt egale si pe aceeasi linie, aranjati-le cu o periuta, orientand firele spre coltul exterior al ochiului.

Bun, acestia sunt pasii unei pensari corecte si ca la carte;)), dragele mele cititoare de forum. Tineti cont de ei si veti avea niste sprancene frumoase, naturale si bine conturate, asa cum le sta bine Fetelor Norocoase!:P Daca mai aveti intrebari sau adaugiri pe subiectul acesta, nu va sfiiti sa le exprimati aici ca sa le putem dezbate si da de capat impreuna.

This entry was posted in Forum fete. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>