Fetele Norocoase si machiajul sermipermanent

Pentru ca am discutat despre trucuri de machiaj in postarile anterioare de pe forum, astazi am spus sa le pregatesc cititoarelor un cocktail de informatii despre un nou tip de machiaj, si anume cel semipermanent. Asadar, Norocoasele care sunt sensibile la produse cosmetice sau evita sa le foloseasca pe cele din comert au optiunea aceasta.

Cititoarele forumului sigur vor sa stie ce este machiajul semipermanent. Folosit pentru redefinirea sprancenelor, conturarea pleoapelor si a buzelor, repigmentari sau crearea de alunite, machiajul semipermanent reprezinta o tehnica de desenare a pielii prin tatuare. Pigmenti colorati sunt folositi pentru a fi introdusi in straturile superioare ale epidermei, unde raman pentru o perioada mi indelungata de timp (de regula, cativa ani). Durata interventiei variaza in functie de natura ei. De exemplu, o pigmentare completa a buzelor dureaza aproximativ 3 ore. Cat despre modul in care se realizeaza, Long Time Liner Conture Make-up este “instrumentul” principal, reprezentand un dispozitiv de pigmentare. Vestea buna este ca durerea este suportabila, uneori chiar insesizabila.

In continuarea prezentului articol de forum, vom discuta despre avantajele acestei tehnici de machiere. In primul rand, recurgand la un machiaj semipermanent, Norocoasele economisesc timp si bani. Gata cu trezitul de dimineata pentru a va machia, gata cu grija retusarii acestuia pe parcursul zilei, iar daca mergeti la mare, nu trebuie sa va feriti de apa si soare, pentru ca machiajul va ramane intact. In al doilea rand, cititoarele de forum care au un ten sensibil si alergic la produsele cosmetice, pot sa uite de problema asta odata ce opteaza pentru un machiaj semipermanent. Un al treilea avantaj consta in faptul ca varsta nu prezinta nici un risc pentru cele care doresc sa apeleze la o astfel de tehnica de infrumusetare.

Pe de alta parte, nu putem ignora si reversul medaliei, nu-i asa dragele mele? Inainte de a lua aceasta decizie, Norocoasele trebuie sa se gandeasca foarte bine la ce anume isi doresc pentru ca machiajul semipermanent este durabil. Nu va permiteti sa luati o hotarare in graba pentru ca, odata facut pasul acesta, nu puteti reveni asupra tatuajului, care se mentine in timp, asa cum scriam mai sus.

Ca o concluzie la tema noastra de forum, machiajul semipermanent este solutia ideala pentru cele care isi doresc mereu un aspect natural si un contur perfect al machiajului. Exista printre voi persoane care deja au incercat asta? Ce parere aveti? Ati intampinat neplaceri in urma unei interventii de acest gen? Odata efectuat machiajul, avem nevoie de produse de ingrijire speciale pentru piele sau dispozitivul de pigmentare nu produce inflamatii ca in cazul tatuajelor clasice? Invit cititoarele ce detin informatii in aceasta privinta sa impartaseasca aici!:>

This entry was posted in Forum fete. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>